LIV Verloskundigen

Nieuws

15-06-2020 MEA coaching

We hebben een verloskundig coach in de praktijk!
Vanaf vandaag kun je in onze praktijk bij Eliane Coutinho terecht voor coaching in de breedste zin van het woord. Of dit nu gaat om een coachende zwangerschapscursus, privé coaching of een coachend werkboek. Haar coaching onderneming heet MEA. Dit staat voor mezelf en anderen. Zij stelt zich hier aan jullie voor: https://www.liv-verloskundigen.nl/coaching

01-04-2020 Opening nieuwe locatie

Wij hebben vandaag de nieuwe locatie in Vlaardingen geopend. De verbouwing is nog niet helemaal klaar (de corona vergemakkelijkt het niet), maar we zijn gelukkig in staat om daar aankomende week spreekuur te gaan draaien. Een leuke opening volgt als we het coronavirus achter ons hebben kunnen laten. Het nieuwe adres in Vlaardingen is: Churchillsingel 412.

21-03-2020: Maatregelen omtrent corona virus

De coronacrisis houdt op dit moment iedereen bezig. Wij hebben een pagina aangemaakt op de website waar al onze maatregelen te vinden zijn. Alle cliënten worden via mail op de hoogte gehouden van veranderingen mbt de maatregelen.

06-01-2020: EHBO cursus

Schrijf je hier in voor de cursus "EHBO bij zuigelingen en kinderen" en ontvang een korting.

28-10-2019: centering pregnancy

"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."


De 1e groep centering pregnancy gaat in december van start. We hebben hard gewerkt en hebben er heel veel zin in. Aanvullende informatie vinden jullie onder het kopje 'zwangerschap' – 'centering pregnancy'. Iedereen die op 12 december 12 tot 15 weken zwanger is kan zich opgeven!

10-9-2019: centering pregnancy

Femke en Sanne volgen samen de training om centering pregnancy te kunnen gaan geven. Deze interactieve vorm van zwangerschapsbegeleiding zal binnenkort beschikbaar zijn in onze praktijk.

01-09-2019: Rianne 5 jaar in dienst

Vandaag is Rianne 5 jaar in dienst! Wij zijn nog iedere dag blij en dankbaar dat zij ons team versterkt. Op naar de volgende 5!

10-07-2019: Nieuwe praktijkassistente

Afgelopen week is Ingrid van Leeuwen bij ons gestart als praktijkassitente. Zij zal ons op verschillende vlakken ondersteunen. Jullie zullen haar voornamelijk tegen komen met het maken van afspraken en bij het beantwoorden van de telefoon.

28-05-2019: Zomerwaarneming

Tijdens onze zomervakanties zal Merel Thomassen bij ons komen waarnemen. Zij stelt zich voor onder het kopje 'wie zijn wij'.

26-05-2019: Stage Amy

Hoi cliënten van verloskundige praktijk Liv,
Graag stel ik mij via deze weg aan jullie voor.
Mijn naam is Amy Schotting en ben (vanaf 6 juni) 26 jaar oud. Zelf ben ik geboren en getogen in Delft.
Momenteel ben ik alweer aan het afstuderen aan de Verloskunde Academie Rotterdam. En laat het afstudeerjaar nou net voornamelijk bestaan uit dat waar ik het meest van geniet: stage lopen!
Van 27 mei t/m 5 juli mag ik dat doen bij praktijk Liv.
Ik heb al mijn voorgaande stages als zeer bijzonder ervaren en heb er dan ook veel zin in om deze allerlaatste stageperiode in te gaan. Het geeft mij veel voldoening om deze bijzondere tijd van dichtbij te mogen meemaken en mijn zorg daarin zoveel mogelijk aan te kunnen passen aan jullie.
Jullie zullen mij zowel tijdens spreekuren, kraambedcontroles en de bevalling tegen kunnen komen.
Als er enig bezwaar bestaat tegen mijn aanwezigheid bij een van deze gelegenheden, kun je dit natuurlijk altijd aangeven bij een van de verloskundigen.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

21-05-2019: Echo Femke

Femke is geslaagd voor de echo opleiding! Zij is vanaf nu ook bevoegd voor het uitvoeren van termijn- en groeiecho's. Ze heeft veel geoefend op onze zwangere dames en wil hen graag bedanken voor het helpen slagen!

18-05-2019: Praktijkassistente gezocht!

In verband met onze uitbreidingen in praktijkwerkzaamheden zijn wij per 1 juli op zoek naar een tweede praktijkassistente.
We zoeken iemand voor 8 uur in de week, verdeeld over de woensdag en 1 wisselende avond. Daarnaast voor de vervanging van onze huidige assistente tijdens haar vakanties.
De werkzaamheden bestaan o.a. uit verscheidene administratieve taken en client contact.
Affiniteit met het vak is een pré.
Ben jij onze enthousiaste en flexibele nieuwe collega die zelfstandig en in teamverband kan werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief binnen 1 week naar info@liv-verloskundigen.nl

17-05-2019: Spiralen

Vanaf nu kun je ook je spiraal laten plaatsen bij LIV! Iris, Jolanda en Femke hebben zich hierin gespecialiseerd. Alle dames die hen de afgelopen weken geholpen hebben bij het laten slagen, bedankt!

12-05-2019: Echo apparaat

Wij hebben 2 prachtige nieuwe echo apparaten gekocht! Zowel op onze locatie Vlaardingen als op locatie Maassluis komt een exemplaar te staan. De huidige apparaten gaan naar onze locatie Maasland en naar de 2e spreekkamer in Maassluis.

18-04-2019: Secretaressedag

Waar zouden we zijn zonder Rianne? Nergens is het antwoord. Lieve Rianne, bedankt voor al je inzet!

08-04-2019: Winactie

Wij geven nog steeds iedere maand 2 mooie kado's weg!
- Onder alle nieuwe inschrijvingen verloten wij een fotoshoot (keuze uit zwangerschaps- of newbornfotografie) bij Lisette's Fotomomenten
- Onder alle bevallen dames verloten we een kadobon van Prenatal

22-02-2019: Anticonceptie

Iris, Jolanda en Femke hebben zich geschoold in anticonceptie. Binnenkort zal het mogelijk zijn om bij ons op de praktijk een spiraal te laten zetten!

11-02-2019: Archief opruiming

Na 15 jaar bewaarplicht is het tijd om wat meer kastruimte te creëren. De papieren dossiers van de zwangerschappen uit 2002 en 2003 zullen vernietigd worden. We willen iedereen de gelegenheid geven het op te halen. Ben je bevallen in 2002 of 2003 en wil je graag het dossier hebben? Neem contact met ons op.

26-01-2019: Schenking echo apparaat

Wat is het fijn als spullen een goed 2e leven kunnen krijgen. We hebben ons echo apparaat geschonken aan een kliniek in Afrika. We hopen dat zij er net zo veel plezier van gaan hebben als dat wij hebben gehad.

04-01-2019: Nieuwe foto's

De nieuwe foto's staan op de website. Wij zijn blij met het resultaat! Ze zijn gemaakt door Lisette's Fotomomenten. Maandelijks verloten we ook een fotoshoot bij haar onder onze nieuwe inschrijvingen.

02-01-2019: Gelukkig nieuwjaar

2019 is goed begonnen. Op 1 januari werden 3 LIV baby's geboren! Nummer 4 wist ervoor te zorgen dat het nét 2 januari was. Mooi verdeeld, 2 jongens en 2 meiden. In 2018 waren de jongens in de meerderheid. Er werden 10 jongens meer geboren dan meisjes. En de populairste namen? Voor de meiden waren dat Fleur, Saar en Lynn. Bij de jongens stonden Noah, Jason en Aron bovenaan.

27-12-2018: Kerstbaby

Dit jaar is er één kerstbaby geboren bij ons. De andere baby's hebben besloten lekker te blijven zitten. Zal oud&nieuw drukker worden?

12-12-2018: Nieuwe foto's

Vandaag hebben we nieuwe foto's laten maken voor de website. Erg benieuwd hoe het is geworden! Houdt de website, Facebook en Instragram in de gaten voor het resultaat.

05-12-2018: voorlichtingsavond borstvoeding

13 december is er weer een voorlichtingsavond over borstvoeding. In samenwerking met Naviva bieden wij deze cursus gratis aan voor zwangeren die bij ons onder controle zijn. Heb je interesse? Stuur ons dan een mail om je aan te melden, of geef het door op de controle. Partner of andere introducé is natuurlijk ook van harte welkom.

30-11-2018: december

De decembermaand is bijna aangebroken. Een maand waarin iedereen druk is en waarin veel gefeest wordt. Een maand waarin baby's geboren worden en bovenal een maand waarin wij continu voor jullie klaar blijven staan!

29-09-2018: Careyn wordt Naviva

Op 1 oktober 2018 wordt Careyn Kraamzorg overgenomen door Naviva Kraamzorg.
Alle medewerkers van Careyn Kraamzorg komen in dienst van Naviva. Alle gemaakte afspraken met cliënten en verloskundigen komt Naviva na. Behalve de naam, verandert er voor de cliënten van Careyn Kraamzorg niets. Je hoeft niets aan je inschrijving te veranderen. Ons team blijft ook bij Naviva gewoon bestaan.


Wie is Naviva?

Met ruim 1.000 collega's levert Naviva aan ca 14.000 gezinnen kraamzorg. Ze zijn hiermee een van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland. Juist daarom kunnen ze veel investeren in de scholing van medewerkers en de kwaliteit van zorg. Door buurtgericht te werken met kleine, regionale teams is Naviva altijd dichtbij. Meer weten over Naviva? Neem eens een kijkje op hun website: https://www.naviva.nl/

24-09-2018: Afscheid Kelly

Iedereen is weer terug van haar vakantie. We hebben allemaal heerlijk genoten. Kelly heeft ons de afgelopen tijd op vele vlakken versterkt. Nu Sanne terug is van haar verlof en de vakanties voorbij zijn zal ze bij ons stoppen. Kelly heeft een nieuwe baan gevonden in haar woonplaats Hoogvliet. We wensen haar heel veel geluk op haar nieuwe werkplek. Hoogvliet is een goede en lieve verloskundige rijker

07-08-2018: Voorlichtingsavond borstvoeding

23 augustus is er weer een voorlichtingsavond over borstvoeding. In samenwerking met Careyn bieden wij deze cursus gratis aan voor zwangeren die bij ons onder controle zijn. Heb je interesse? Stuur ons dan een mail om je aan te melden, of geef het door op de controle. Partner of andere introducé is natuurlijk ook van harte welkom. Mocht je nog niet zo ver zwanger zijn: de volgende bijeenkomsten zijn op 18 oktober en 13 december.

06-08-2018: vakantieperiode

Onze assistente is aan het genieten van een welverdiende vakantie. Om die reden zijn we de komende 3 weken voor niet-spoedgevallen wat minder goed bereikbaar. We vragen jullie voor het maken en verzetten van afspraken naar ons te mailen met naam en telefoonnummer. De verloskundige belt je dan binnen 1 werkdag. Voor verloskundige vragen die niet per mail kunnen hebben we een telefonisch spreekuur opgericht van 15u tot 16u. Voor spoedgevallen kunnen jullie natuurlijk gewoon blijven bellen met 0622245541.

01-07-2018: Groot Feest | Winactie | LIV 10 jaar

Wie jarig is trakteert!

De praktijk bestaat 10 jaar. Een fantastische mijlpaal, waar we erg trots op zijn.

Wat zijn we al al onze zwangere dames en hun partners dankbaar voor het grote vertrouwen dat zij steeds weer bij ons weg leggen. Ons jubileum kunnen wij dan ook op geen betere manier vieren dan met jullie.

Het komende jaar gaan wij iedere maand 2 mooie kado's verloten!

- Onder alle nieuwe inschrijvingen verloten wij een fotoshoot bij Lisette's Fotomomenten. Lisette is een leuke, professionele fotograaf uit Maassluis met de gave om je op je gemak te stellen en zo de mooiste foto's te maken! Je hebt de keuze tussen zwangerschaps- en newbornfotografie, in de studio of op locatie.

- Onder alle vrouwen die (in die maand) bevallen zijn verloten wij een kadobon van Prénatal ter waarde van €25.

Wij hopen dat jullie op deze manier mee kunnen genieten van ons jubileum en wensen jullie veel succes met winnen!

Liefs, Iris, Jolanda & Sanne

Voor het laatste nieuws volg ons op Facebook en Twitter.