top of page
Liv verloskundigen.png

Coaching

foto vlcn 2.jpg

Eliane Coutinho

verloskundige en coach

Mijn naam is Eliane Coutinho. Ik ben een ervaren verloskundige en coach. Als verloskundige weet ik dat de samenwerking tussen lichaam en geest en de balans daarvan heel goed zichtbaar is in een zwangerschap. De ervaring leerde mij dat vrouwen bezig zijn met lichamelijke zaken, medische zaken en materiele zaken. Ik miste hierin iets essentieels, het mentale deel. Dit deel is naar mijn idee superbelangrijk voor hoe een vrouw haar zwangerschap en bevalling beleeft maar ook hoe zij start aan het moederschap.

 

Mijn verloskundig hart hoort toe aan de vrouw en dat vind je werkelijk terug in al mijn werk. Als zwangere vrouw kun je bij mij terecht voor coaching, cursus, workshop en een coachend werkboek.

 

Zie meer informatie op www.meacoaching.nl 

Arjenne Hoeksema

verloskundige en coach

Als verloskundige en coach merk ik de toegenomen behoefte aan psychosociale zorg van vrouwen in de vruchtbare fase van hun leven. Daarom heb ik zelf in 2008 de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach gevolgd bij Amethist in Amersfoort. Ook ben ik gecertificeerd bevallingsverwerkingsspecialist met EMDR bevoegdheid en behaalde het certificaat EHBB, een methode om bevallingstrauma's te resetten. http://www.ahvc.nl/

Arjenne.jpg
bottom of page