top of page
Liv verloskundigen.png

Onze Praktijk

Wij werken in een team met 5 verloskundigen. Ons werkgebied is Maassluis, Vlaardingen en Maasland in alle 3 de plaatsen hebben wij ook spreekuur. Je kan ons allen tegenkomen bij spreekuren en diensten, wanneer gewenst kunnen jullie er ook voor kiezen om 1 of 2 vaste gezichten te zien tijdens het spreekuur. Daarnaast kan je kiezen voor zwangerschapscontroles in de vorm van Centering Pregnancy. Hieronder stellen wij ons graag aan jullie voor.  

bijgesneden foto.jpg
iris - verloskundige/echoscopiste 

Iris

verloskundige/echoscopiste

In 2004 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in echoscopie, anticonceptie én het moederschap. Ik heb 3 kinderen Nienke (2011), Julian (2013) en Jurre (2016). De brede zorg die wij voor vrouwen in onze regio kunnen leveren maakt dat ik veel plezier heb in mijn werk. 

Jolanda

verloskundige/echoscopiste 

Ik ben sinds 2009 verloskundige en zelf moeder van 3 kinderen (Saar '12, Guus '13 en Roos '17). De afwisseling tussen diensten, zwangerschapscontroles, centering pregnancy, echoscopie en anticonceptie zorgt ervoor dat ik met enorm veel plezier naar mijn werk ga. Ik ben trots op het team dat wij binnen LIV vormen.

jolanda verloskundige/echoscopiste 
sanne verloskundige/echoscopiste 

Sanne

verloskundige/echoscopiste 

Sinds 2012 ben ik verloskundige bij LIV. Inmiddels ben ik ook echoscopiste en moeder van 3 kinderen (Job '15, Ben '18 en Fie '21). De samenwerking in een kleinschalig team, met collega's met dezelfde visie, zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk. Ik geniet van het moederschap en de combinatie met het begeleiden van andere (aanstaande) ouders met zorg die afgestemd is op hen.  

Femke

verloskundige/echoscopiste 

Niks is leuker en afwisselender dan mijn werk. Het leren kennen van, en vertrouwen geven aan papa’s en mama’s (to be) is echt het mooiste wat er is. Graag zie ik jullie tijdens het hele proces van zwanger zijn en ouders worden en geef ik jullie de begeleiding die een ieder nodig heeft. Ik werk bij Liv sinds mijn afstuderen in 2016, ben naast verloskundige ook echoscopiste en ik ben moeder van Finn (2021).

Femke verloskundige/echoscopiste 
francis verloskundige/echoscopiste 

Francis

verloskundige/echoscopiste

Geboren en getogen in het Westland ben ik na mijn afstuderen in 2019 bij Liv begonnen en nog altijd met veel plezier en enthousiasme aan het werk! Verloskunde blijft een ontzettend mooi en inspirerend vak. De dag beginnen en niet weten hoe deze zal eindigen vind ik prachtig! Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten en beter te leren kennen. Zo kan ik jullie naar eigen wens en behoefte ondersteunen en begeleiden richting het ouderschap.

WhatsApp Image 2023-02-24 at 14.55.57.jpeg

Miranda

Praktijkassistente

Sinds 2022 werk ik bij LIV als praktijkassistente.

Hiervoor heb ik 27 jaar met veel plezier en passie gewerkt in de kraamzorg. Nu mijn 3 dochters (Femke 2002, Manon 2005 en Iris 2009) groter worden wilde ik graag regelmatiger gaan werken. Die kans heb ik gekregen!

Ik werk nu met veel plezier en passie bij dit fijne team. 

WhatsApp Image 2023-02-24 at 14.55.57.jpeg
IMG-20230327-WA0002.jpg

Ilona

Praktijkassistente

Sinds 2022 maak ik deel uit van dit super leuke team.
Als assistente ben ik vaak jullie eerste aanspreekpunt, ik vind het dan ook heel leuk om alle zwangerschappen te volgen op deze manier. 
Ik ben zelf mama van 3 kids, Vivienne (2012) en Ivy & Jax (2015)

bottom of page