LIV Verloskundigen

Hartjesspreekuur

De eerste periode van de zwangerschap is vaak nog erg spannend. Je voelt nog geen bewegingen en je kunt je onzeker voelen, waardoor de tijd tussen de afspraken soms voor je gevoel lang kan duren. Daarom bieden wij wekelijks twee momenten aan waarin je welkom bent om even naar het hartje te luisteren.

Vind je het fijn om even naar je kleintje te kijken of luisteren, maak dan een afspraak. Tot 14 weken zullen we met de echo naar het hartje kijken. Na 14 weken zullen we met de doptone naar het hartje luisteren. Belangrijk is om te weten dat het een korte controle is om alleen naar het hartje te luisteren, we zullen dus verder geen medische controles uitvoeren. Heb je specifieke vragen of klachten, bel ons dan om te overleggen. Mogelijk is het dan beter een normale controle in te plannen of de afspraak te vervroegen. Na 24 weken hebben we liever dat je ons belt als je ongerust bent of klachten hebt en je niet inschrijft voor het hartjesspreekuur.

Voorwaarden om een afspraak in te plannen zijn dat je bij ons, LIV verloskundigen, onder controle bent en dat je de intake of eerste controle bij ons moet hebben gehad. Heb je bloedverlies? Bel ons dan!

Check de agenda voor de mogelijke dagen en tijden.